Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2022 13:56 Kategori: Yaşam

2022 Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

2022 Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Yatak odası dekorasyonu yapmak için bazı önemli ipuçları vardır. Yatak odası nasıl yerleştirilmelidir? Yatak ve dolabın konumu ne olmalıdır gibi soruların cevabını birlikte vereceğiz.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Evlerde salonlardan sonra en çok kullanılan oda yatak odalarıdır. Yatak odası, günün tüm stresini ve yoğunluğunu, sıkıntılarını bir kenara koyduğunuz yerdir. Bu sebeple son derece rahatlatıcı ve huzur verici bir ortam olması önemlidir. Dekorasyonun da buna uygun yapılması gerekir.

Yatak Odası Takımı Hangi Parçalardan Oluşur?

Gündoğdu Mobilya yatak odası takımı içeriği şu şekildedir:

  • 5 kapılı dolap
  • Şifonyer
  • Komodin
  • Başlık
  • Ayna Paneli

Modern Yatak Odası Nasıl Dekore Edilir?

1- Stili Belirle

Ev dekorasyonu denilince akla birçok stil gelir. Her oda için farklı stil uygulanacağı gibi tüm ev için tek bir stil de kullanılabilir. Son zamanlarda sıklıkla kullanılan klasik, modern, romantik, rustik gibi stiller yatak odası dekorasyonunda sıkça karşımıza çıkar.

Modern Stil

Sade ve keskin detaylar barındıran modern stilde şıklık ve konfor ön plandadır. Modern yatak odası dekorasyonu yalın duruşuyla ortama zengin bir hava katar.

Klasik Stil

Geçmişten gelen motifleri günümüze taşıyan bir dekorasyon stilidir. Aynı rengin tonlarını kullanarak yapılan dekorasyon modeli yaygındır.

Romantik Stil

Genellikle pastel renklerin kullanıldığı sade bir dekorasyon stilidir. Daha çok feminen bir duruşa sahiptir.

2022 Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

2- Odanın Boyutunu Belirle

Yatak odanızın boyutunu belirlediğiniz takdirde yatak odası takımı da bu ölçüye göre satın alınır. Eğer ölçüyü bilmeden mağazada yatak odası takımı satın alırsanız daha sonradan mobilya ve odanın ölçüsü uymayacağı için problem oluşturacaktır. Bu sebeple, yatak odası ölçüsünü satın alarak mobilya mağazasına gitmeniz gerekir.

3- Renk Seçimi Önemli

Renklerin insan hayatındaki yeri yadsınamaz bir gerçek. Yatak odasında renk seçimi yaparken hangi dekorasyon modelini tercih edecekseniz seçiminizi de ona göre yapmak mantıklı olacaktır. Örneğin stil olarak country yatak odası takımı kullanacaksanız beyaz yatak odası takımı dekorasyonu yapmalısınız.

4- Aksesuar Kullanmayı İhmal Etme

Yatak odasında kullanacağınız aksesuarlar, dekorasyonun tamamlayıcı parçaları olacaklardır. Şifonyer üzerine konulan fotoğraf çerçevesi veya dekoratif ayna, komodin üzerine konulan dekoratif vazo dekorasyona farklı bir hava katacaktır. Dekorasyonunuzu tamamlayacak olan parçaları kullanmayı ihmal etmeyin.

Yatak Odası Takımı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Kalite Nasıl?

Yatak odası takımı satın alırken öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, mobilyanın kaliteli olup olmadığıdır. Kaliteli mobilya uzun ömürlü olacak ve sizi kullanışlılığıyla memnun edecektir. Yatak odasitakimi seçimi yaparken kumaşının sağlam ve iskelet sisteminin de uzun ömürlü olması gerekir.

Yatak Seçimi

Günlük hayatta uyku kalitesi, yatak seçimiyle doğrudan alakalıdır. Yatak seçiminizi doğru yaptığınız takdirde uykunuzu iyi almış olursunuz ve gününüz iyi geçer. Yatak odası modelleri seçerken yatağın kalitesini de göz önünde bulundurun.

2022 Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri

Yatak Odası Dekorasyon Uygun Fiyatlı Mı?

Fiyatlandırma, mobilyanın türüne ve kullanılan malzemelere göre değişir.

Uygun yatak odası takımı modelleri denildiğinde akla gelen marka Gündoğdu Mobilya marka tercih edilmeli.

Gündoğdu Mobilya Uygun Yatak Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları

  • Carmen Yatak Odası Takımı: 17.750 TL
  • Sementa Yatak Odası Takımı: 18.390 TL
  • Lena Yatak Odası Takımı:19.950 TL
  • Hazeran Yatak Odası Takımı:18.860 TL
  • Torino Yatak Odası Takımı: 18.650 TL
  • Valencia Yatak Odası Takımı: 18.450 TL

Yatak odası takımı fiyatları en uygun seçeneklerle Gündoğdu Mobilya web sitesinde sizleri bekliyor.

Yatak odaları evin önemli alanlarındandır. Uyku, dinlenme ve depolama alanı olarak kullanılan bu alanlarda yatak odası takımları ve dekorasyon modeli nasıl yapılmalıdır konusunda ipuçları işinize yarayacak.

Etiket yok!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir